Türk yayıncılığının itibarını arttırıyoruz

Günyüz, Melike

Cube MEdya Yayıncılık

Rektörlük, Yabancı Diller Okulu
İbn Haldun Üniversitesi Diller Okulunun sunduğu İngilizce Hazırlık Programının genel amacı, iletişimsel yaklaşımı kullanarak öğrencileri akademik çalışmalara hazırlamak ve onları etkin, istekli ve kendi kendilerine öğrenebilir bireyler olmaya teşvik etmektir. İngilizce Hazırlık sistemi kurulurken öğrencilerimizin profilleri ve üniversitemizin akademik gereksinimleri göz önüne alınarak Modüler Sistem uygulanması uygun görülmüştür. Uygulamaya konulan Modüler Sistem, seviye gruplarına göre öğrencilerin devam edecekleri modüller sonunda hedeflenen dil becerilerine ulaşmalarını sağlar ve dil eğitim verimliliğin artmasına yardımcı olur.

Basın Yayın Birliği yönetim kurulu başkanı Melike Günyüz, YATEDAM projesı hakkındaki düşüncelerini “Basın Yayın Dünyası ”okurlarıyla paylaştı.

Türk Yayıncılığı, YATEDAM Projesi

Basın Yayın Dünyası

Günyüz, M. (2017). Türk yayıncılığının itibarını arttırıyoruz. Basın Yayın Dünyası, 7, 8-12 ss.