Web of Science Araştırmacı Profil Oluşturma Rehberi

İbn Haldun Üniversitesi

Rektörlük, Kütüphane Daire Başkanlığı
İbn Haldun Üniversitesi Kütüphanesi, geçmişin ve geleceğin harmanlandığı hibrit yapıda bir kütüphanedir. Kütüphane, araştırmacıların çalışmaları sırasında ihtiyaç duyacakları kaynaklara erişimlerini kolaylaştırmak için uluslararası standartlara göre kurulmuştur.

Web of Science Araştırmacı Profil Oluşturma Rehberi, akademik araştırmacıların bilimsel etkilerini takip etmelerine ve araştırma çalışmalarını sergilemelerine yardımcı olan bir platformdur. Bu rehber, araştırmacıların Web of Science veritabanında kendi profillerini oluşturmalarına ve güncellemelerine olanak tanır. Profil oluşturma süreci, kullanıcıların yayınları, atıfları, işbirlikleri ve diğer akademik faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler sağlar. Araştırmacılar, Web of Science Araştırmacı Profilini oluşturarak, çalışmalarının görünürlüğünü artırabilir, işbirlikleri kurabilir ve akademik itibarlarını güçlendirebilirler. Bu rehber, araştırmacıların platformdaki potansiyellerini tam olarak değerlendirmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda bilimsel iletişimi ve işbirliğini teşvik etmektedir.
Web of Science Researcher Profile Creation Guide is a platform that helps academic researchers track their scientific impact and showcase their research. This guide allows researchers to create and update their profiles in the Web of Science database. The profile creation process provides comprehensive information about users' publications, citations, collaborations, and other academic activities. By creating a Web of Science Researcher Profile, researchers can increase the visibility of their work, establish collaborations, and enhance their academic reputation. This guide not only assists researchers in fully utilizing their potential on the platform but also encourages scientific communication and collaboration.

WoS, Web of Science Profili, Araştırmacı Profili, Web of Science Profile, Researcher Profile

Dirken, M. (2024). Web of Science Araştırmacı Profil Oluşturma Rehberi. İbn Haldun Üniversitesi, 1-13.