Yayın Koleksiyonu

Güncel Gönderiler

Listeleniyor 1 - 1 / 1
  • Yayın
    İyi insanların kariyeri de iyi olur
    (Erkam Yayınları, 2019) Erdem, Burak
    Ülkemizde şu an 206 üniversite eğitim veriyor. Her üniversitenin kendine özgü özellikleri var şüphesiz. İbn Haldun Üniversitesi'nin de en belirgin özelliği sosyal bilimlere odaklanması. Fen, sağlık ve mühendislik alanlarında yeniliklerin hızla arttığı bir dönemde ülkemiz de teknolojik yenilikler konusunda son zamanlarda büyük bir atılım içinde. Teknoloji konusunda dışa bağımlılığımız gün geçtikçe azalıyor. Ancak aynı gelişmeyi ne yazık ki sosyal bilimler alanında göremiyoruz. Oysa kültür ve sanatı da kapsayan sosyal bilimler alanı en az onun kadar önemlidir. Üniversitemiz de bu nedenle sosyal bilimlerin temel alanlarına odaklanmıştır. Ülkemizin ve coğrafyamızın kendi sorunlarına, sosyal bilimler perspektifinden, kendi reçetelerini üretebilecek özgün fikir ve bilim insanları yetiştirmeyi arzuluyoruz.